089 209 469 bilzen@verrassendvastgoed.be Kantoor Aalst

Verrassend vastgoed

Verkopen doet u in alle vertrouwen

Te Koop bord BilzenKiest u voor Verrassend Vastgoed, dan kan u complete begeleiding van uw verkoop verwachten. Wat is er ons dienstenpakket inbegrepen?

Als eerste stap wordt uw woning in kaart gebracht. Letterlijk! Met afmetingsplannen en professionele foto's brengen we uw pand in beeld. Een 360° video geeft u een digitale rondleiding in de woning. We zetten de troeven van uw pand in de verf en vullen dit aan met de nodige publicitaire informatie. De juiste prijsbepaling is daarbij belangrijk (lees hier meer over een vrijblijvende schatting van uw eigendom).

Opvolging

Bij een verkoop komt ook een hele administratie kijken. Als makelaarskantoor verzamelen we meteen de nodige stukken die uw verkoopsdossier compleet maken (o.a. stedenbouwkundige inlichtingen, keuringsattesten, bodemattest, EPC, ...). Deze informatie verwerken we in de advertenties en op de informatiefiche die kandidaat-kopers mee krijgen tijdens een plaatsbezoek.

Maandelijks rapporteren we over alle contacten die er geweest zijn in verband met uw woning: bezoeken, informatievragen, ... De opvolging van al deze acties wordt uitgevoerd door uw vaste dossierbeheerder binnen het kantoor.

In onze uitgebreide klantendatabase zoeken we de geschikte koper voor uw pand. We bezorgen hem of haar alle informatie en nodigen uit tot een bezoek ter plaatse.

Verkoop

Onze erkende makelaars staan ook garant voor een doelgerichte onderhandeling. We houden daarbij rekening met uw wensen en zorgen voor een correcte en discrete afhandeling.

Op basis van de verzamelde stukken en in overleg met de door u gekozen notaris maken we de verkoopsovereenkomst op. Een dossier is bij ons pas afgesloten na overdracht van de meterstanden (energie & water) en aanwezigheid bij de notariële akte.

Contacteer ons

Een appartement of huis kopen of huren in Bilzen en omstreken? Verrassend Vastgoed vindt uw droomwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Bilzen spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Recent verkochte panden