089 209 469 bilzen@verrassendvastgoed.be Kantoor Aalst

Verrassend vastgoed

Bij ons zit u goed

Te Huur bord BilzenKiest u voor Verrassend Vastgoed, dan kan u complete begeleiding van uw verhuur
verwachten.

De eerste stap in een verhuurtraject is een plaatsbezoek door één van onze erkende makelaars. We bepalen de huurprijs conform de huidige markt en in overleg met u als eigenaar. Het huurpand wordt via professionele foto's in beeld gebracht. We zetten de troeven van uw pand in de verf en vullen dit aan met de nodige publicitaire informatie. Bent u niet in het bezit van de nodige attesten voor een te huur stelling (bv. energieprestatiescertificaat / EPC), dan voorzien wij dit voor u.

We plannen verhuurbezoeken waarbij we kandidaat-huurders hartelijk ontvangen en rondleiden in het pand. De kandidaat-huurders bezorgen ons hun gegevens en na een screening door ons neemt u als verhuurder de uiteindelijke beslissing.

Het huurcontract

Wij zorgen voor een gepersonaliseerd en juridisch sluitend huurcontract. De opmaak van een gedetailleerde plaatsbeschrijving kan ook door ons uit handen genomen worden; beide noodzakelijke huurdocumenten worden door ons geregistreerd.

Voor het deponeren van de huurwaarborg doen wij een beroep op de zelfstandige verzekeringsmaatschappij Korfine. We controleren de aanwezigheid van een brandverzekering van de huurder en begeleiden de noodzakelijke overdracht van meterstanden (energie & water).

Contacteer ons

Een appartement of huis kopen of huren in Bilzen en omstreken? Verrassend Vastgoed vindt uw droomwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Bilzen spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Recent verhuurde panden