089 209 469 bilzen@verrassendvastgoed.be Kantoor Aalst

Verrassend vastgoed

Een extra troef voor uw pand!

Een 360° bezoek of 'virtueel' bezoek is een unieke manier om vastgoed interactief in beeld te brengen. Door gebruik te maken van slimme links zijn alle in beeld gebrachte ruimtes met elkaar verbonden. U loopt als bezoeker doorheen het hele pand en kan zelf beslissen welke kamers u binnenstapt.

Deze manier van ontdekken heeft vele pluspunten. De kandidaat-koper krijgt meteen een complete indruk van het pand, op vlak van ruimte, lichtinval of structuur.

Hoe werkt het?

Bij een 360° bezoek wordt van elke ruimte een foto genomen met een aangepaste camera. De beelden van deze ruimtes worden aan elkaar gekoppeld op basis van de indeling van de woning.

Voorbeelden

Hier kan u enkele voorbeelden van een 360° bezoek bekijken en ervaren:

Herenhuis

Gezinswoning

Contacteer ons

Een appartement of huis kopen of huren in Bilzen en omstreken? Verrassend Vastgoed vindt uw droomwoning verrassend vlot. Als ervaren vastgoedmakelaar uit de regio Bilzen spot ons team snel de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Wilt u verkopen of verhuren? Dankzij onze grondige kennis van de vastgoedmarkt bent u zeker van de beste prijs voor uw vastgoed.

Recent verkochte panden