Duplex te koop € 307.000

Maastrichterstraat 47-51 3700 Tongeren 2 2 121 m² 5 m²

Beschrijving

Slenter door de historische straten van Tongeren en laat in de Maastrichterstraat je oog vallen op de nieuwe stadsresidentie CITOYEN. De moderne architectuur ademt hedendaags comfort uit, zonder afbreuk te doen aan de omgeving. Je bevindt je te midden van mooie winkels, met een bakker en horecazaken vlakbij. Toeristische toppers, zoals het Gallo-Romeins Museum, de antiekmarkt en het standbeeld van Ambiorix, staan om de hoek. Scholen en het station bevinden zich op wandelafstand. Toe aan een beetje verpozing? Je staat zo in sport- en stadspark De Motten. In en rond CITOYEN vind je werkelijk alles wat het leven mooi en aangenaam maakt!

Dit duplex appartement bevindt zich op de derde en vierde verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 121,11 m². De indeling is als volgt: inkomhal met apart toilet, slaapkamer, badkamer, leefruimte met open keuken en trap naar de verdieping. Daarnaast is er een terras voorzien van 4,67 m². Op de verdieping vind je de tweede slaapkamer, apart toilet en de tweede badkamer. Je hebt de mogelijkheid om een kelderberging bij aan te kopen.

Doordat het project drie oude woningen vervangt, komt het in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% op de constructiewaarde indien je als koper aan de wettelijke voorwaarden voldoet. Alle appartementen voldoen tevens aan de strenge eisen van de BEN standaarden met een E-peil van slechts 30. Dit garandeert je een aangenaam binnenklimaat en energie-efficiëntie. Ook financieel is dit mooi meegenomen, want je geniet gedurende 5 jaar van een korting van 50% op de betaling van je kadastraal inkomen.

Voor meer informatie kan u ons contacteren via bilzen@verrassendvastgoed.be of 089/20 94 69.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Vincken Thierry E: thierry@verrassendvastgoed.be